Anda adalah pengunjung yang ke .....

webpage counter

Peminat-peminat Ilham Seri Cinta

ILHAM SERI CINTA on Facebook

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan :-

Sila hubungi ~ Hasni Othman di 012-6700897
atau alamat e-mail di hasni_othman78@yahoo.co.uk
atau has9910@streamyx.com
anda juga boleh menghantar mesej di Facebook saya melalui nama carian HASNI OTHMAN atau ILHAM SERI CINTA

Gubahan Hantaran

Di bawah ini ialah gambar-gambar gubahan hantaran perkahwinan Adi & Nurul pada 13hb March 2010. Pihak lelaki telah menghantar 7 bakul hantaran yg bertemakan warna silver dan cream. Diantara hantaran2 yg dihantar ialah Sebentuk Cincin Berlian bersama dengan Mas Kahwin sebanyak RM300 yg telah digubah dalam bentuk jambangan bunga, Cek Hantaran yg berjumlah RM13131.31 yg dibingkaikan, satu set minyak wangi, sepasang telekung, sireh junjung, satu set alat solek dan sebiji IPhone.


Ini pula ialah gubahan hantaran perkahwinan Dilla & Aim pada 9hb July 2010. Pihak perempuan telah membalas 9 hantaran yg bertemakan warna pink dan hijau. Diantara hantaran2 yg dihantar ialah sepasang kasut, set minyak wangi, set talipinggang dan wallet, buah epal hijau dan anggur, sireh junjung, bunga rampai, kek, coklat dan cup cake.
Di bawah ini pula ialah gubahan hantaran pertunangan Aim & Dilla pada 16hb January 2010. Pihak lelaki telah menghantar 7 bakul hantaran yg bertemakan warna merah hati dan putih. Diantara hantaran2 yg dihantar ialah sabun wangian, buah epal merah, pulut wajik rose, potpuri, sireh junjung, coklat dan dua bentuk cincin merisik dan bertunang.


Ini pula ialah gubahan hantaran perkahwinan Aim & Dilla pada 9hb July 2010. Pihak lelaki telah menghantar 7 hantaran yg bertemakan warna biru muda dan putih. Diantara hantaran2 yg dihantar ialah 50 kuntum bunga telur stokin, cup cake, beg tangan wanita, kasut, sireh junjung, set wangian dan mas kahwin RM300 beserta seutas gelang tangan dan seutas rantai leher.
Gubahan sireh junjung terkini....


Senarai Harga bagi Gubahan Hantaran :~

1) Bakul sahaja yg telah dihias ~ RM80
2) Bakul yg telah dihias bersama gubahan hantaran ~ RM120
3) Gubahan hantaran menggunakan gabus ~ RM50
4) Upah membuat gubahan (barang dibeli oleh anda sendiri) ~ RM40

* Selain dari itu, anda juga boleh meletakkan bajet anda sendiri pada gubahan yg anda kehendaki.